WANDELINGEN

’s Ochtends verzorgt Jean-Paul de Vries op afspraak wandelingen over de voormalige slagvelden van Romagne-sous-Montfaucon. Zo kan je ervaren hoe het is om zoeker te zijn naar spullen uit de Eerste Wereldoorlog. Met een beetje geluk vind jij ook nog wel een stille getuige.

Jean-Paul wandelt zo’n 2 à 3 uur in een rustig tempo. Hierna kan je heerlijk lunchen in de Sandwicherie en is er alle ruimte om het informele museum te bezoeken.

Op eigen houtje gaan zoeken, laat staan graven, wordt ten strengste afgeraden en is levensgevaarlijk!

Tarief: 120 € per groep (max. 6 pers.,  15 € elke extra persoon)

 

RONDRIT met MINI-BUS

Jean-Paul de Vries neemt u op afspraak tussen 9 en 12 uur ‘s morgens graag mee op een rondrit per mini-bus door het vroegere oorlogsterrein. 

Deze rondritten kunt u eventueel naar eigen wensen aanpassen. Jean-Paul kan uw persoonlijke gids zijn bij tochten naar historisch interessante plaatsen als Montfaucon, The Lost Battalion, The Sergeant York Trail en de Heuvel van Vauquois.

Tochten met een persoonlijke tint zijn ook mogelijk, waarbij Jean-Paul u kan begeleiden in de voetstappen van een familielid uit de tijd van WO 1. Als u over gedetailleerde gegevens beschikt (naam, divisie, regiment, plaats en tijdvak) is het mogelijk met behulp van oude kaarten en kronieken van regimenten sporen te vinden in bossen en velden waar betreffende regimenten opereerden.

Tarief: € 280 per groep, maximaal 8 personnen